Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 4 - inspirationsord: GRÄVA

Djupa sår kan också läka (del 1)

Hon frågade om min barndom och om relationen till min pappa. Det var ingenting jag ville berätta för någon. Speciellt inte för en kvinna som henne. Jag flyttade mig längre ut på stolskanten. Gjorde mig redo att gå. Plötsligt sa hon: "Jag har sett dina tavlor. En tavla säger mer än tusen ord. Vad tänkte du på när du målade Fågelskrämman?" Det var som om hon tryckte på en knapp. Jag berättade saker jag inte visste att jag tänkt. Fick en annan förståelse för mig själv. Jag visste att hon grävde i mitt inre ändå fortsatte jag tala.

Kommentarer

Ibland hamnar man i situationer där det inte går att låta bli att prata för mycket. Både jobbigt och förlösande, om det är rätt person som lyssnar. Den här kvinnan verkar inte vara rätt. Bra skrivet.
Bra skrivet. Blir det en fortsättning?
Tack Ethel och Grå papegoja!

Det kan bli en fortsättning imorgon. Ser fram emot nästa skrivpuff.
Dagens Skrivpuff i kombination med förväntan på fortsättningen av gårdagens inlägg gav en tillfällig skrivkramp. Det blev en dikt till slut iallafall. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila