Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 2 - inspirationsord: HÅLLA

Fyrahundra steg kvar, trehundrafemtio steg kvar. Hon gick med nedsänkt huvud och tittade på sina fötter. Det pulserade och värkte i hennes hälar. De nya skorna hade gett stora skavsår. Varje steg var en plåga, men hon ville inte ta av sig dem, de var så vackra. Ingenting kunde få henne att tappa räkningen på stegen. Tvåhundraåtta steg kvar. Skoldagen hade varit långtråkig och varm. Etthundrasjuttiotvå steg kvar. Det skulle inte finnas mycket att skriva i dagboken om skoldagen. Det viktigaste i livet fanns hemma hos mamma och lillasyster. Hon var ofta arg över att hennes mamma tvingade henne att gå i skolan, men när hon kom hem rann ilskan alltid av henne. Femtiotre steg kvar. Nu skulle hon snart få hålla sin dotter i sina armar igen.

Kommentarer

http://skrivpuff.blogspot.se/
Dotter eller lillasyster? Jag tror jag anar ett samband. Bra skrivet!

Välkommen till skrivpuff. Gå gärna in och läs och kommentera andras texter. Det brukar vara uppskattat och är ett sätt att få respons på egna texter och besökare till sin blogg.
Om du vill lära dig länka. Det brukar fungera ändå, om du tycker det är krångligt. http://grapapegoja2.blogspot.se/2013_09_01_archive.html
Tack Grå papegoja!

Jag kommenterar andras texter. Jättespännande att se vad andra gör av dina inspirationsord.

Tänkte fråga dig hur man länkar. Tack! :)
Välkommen i gänget!
Undrar om perspektivet byttes till slut?
Så intressant du byggde upp berättelsen :)
Min Skrivpuff
Spännande slut. Tolkningsbart.
disco sa…
bra text
fundersam :)

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.