Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till scrap-världen Ellinor!

Åh, det är alltid så kul att få paket på posten!
Idag fick jag mitt första scrapbooking-paket av de tre jag beställde i söndags! Jättekul! Hoppas att de andra paketen kommer i morgon, så har jag lite att pyssla med i helgen. Var även på Gallerix idag när jag ändå väntade på Lenny på Backaplan. Köpte olika papper och kort där!

Jag möter upp Lenny på Backaplan nu när han jobbar 08.00-16.45, vilket han gör i en vecka till, sedan börjar han på sitt ordinarie schema och ska jobba 07.30-15.00 de flesta dagar och kommer därför att vara hemma före mig.

Idag har jag slagit mitt rekord i rodd. Lyckades med 325 rodrag och det tog 12 minuter. Inte illa! Känner att jag börjar bli stark i ryggen. Det är precis det här min kropp behöver! Vilken tur att vi köpte en roddmaskin! Jag tränar varannan dag nu. Började den 30 december med 100 rodrag. Kul att jag har hittat en träningsform, som inte orsakar smärta!

På lördag är det dags för kursen Svenska som andraspråk igen. Jag undrar jag hur jag klarade grammatiktentan. Hoppas bara inte att jag får göra om den eller delar av den!

På söndag ska förmodligen Lenny till jobbet en sväng, så då ska jag passa på att shoppa lite i Sisjön eftersom hans jobb ligger där i närheten.

Grattis Kelly!

Sov gott!

Kram Ellinor

Här är papperen från beställningen från ahascrapbooking!

Kommentarer

Anonym sa…
Scraapa är så kul! Just nu finns det inte mycket tid över men jag gjorde en del när Rico var mindre.

Beställ inte från www.dreamcottage.nu - dom har så mycket fint men man får aldrig grejerna man beställt :-/
Tack för tipset Ellen! Jag hoppas att jag får paket idag. Väntar på två stycken. Jag beställde dem förra söndagen.

Har ni haft en bra helg?

Kram Ellinor

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.