torsdag 15 januari 2009

Välkommen till scrap-världen Ellinor!

Åh, det är alltid så kul att få paket på posten!
Idag fick jag mitt första scrapbooking-paket av de tre jag beställde i söndags! Jättekul! Hoppas att de andra paketen kommer i morgon, så har jag lite att pyssla med i helgen. Var även på Gallerix idag när jag ändå väntade på Lenny på Backaplan. Köpte olika papper och kort där!

Jag möter upp Lenny på Backaplan nu när han jobbar 08.00-16.45, vilket han gör i en vecka till, sedan börjar han på sitt ordinarie schema och ska jobba 07.30-15.00 de flesta dagar och kommer därför att vara hemma före mig.

Idag har jag slagit mitt rekord i rodd. Lyckades med 325 rodrag och det tog 12 minuter. Inte illa! Känner att jag börjar bli stark i ryggen. Det är precis det här min kropp behöver! Vilken tur att vi köpte en roddmaskin! Jag tränar varannan dag nu. Började den 30 december med 100 rodrag. Kul att jag har hittat en träningsform, som inte orsakar smärta!

På lördag är det dags för kursen Svenska som andraspråk igen. Jag undrar jag hur jag klarade grammatiktentan. Hoppas bara inte att jag får göra om den eller delar av den!

På söndag ska förmodligen Lenny till jobbet en sväng, så då ska jag passa på att shoppa lite i Sisjön eftersom hans jobb ligger där i närheten.

Grattis Kelly!

Sov gott!

Kram Ellinor

Här är papperen från beställningen från ahascrapbooking!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Scraapa är så kul! Just nu finns det inte mycket tid över men jag gjorde en del när Rico var mindre.

Beställ inte från www.dreamcottage.nu - dom har så mycket fint men man får aldrig grejerna man beställt :-/

Ellinor Wikman sa...

Tack för tipset Ellen! Jag hoppas att jag får paket idag. Väntar på två stycken. Jag beställde dem förra söndagen.

Har ni haft en bra helg?

Kram Ellinor

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...