Fortsätt till huvudinnehåll

Julmys!


Idag har jag varit ute och käkat med Kelly. Hon planerar sitt bröllop. Spännande! Vi provade en spansk restaurang på Drottninggatan. Jag fick en jättefin försenad födelsedagspresent. Ett grönt halsband av märket SNÖ, mitt första SNÖ-halsband. Blev SÅÅ glad! Det ska jag ha på mig på julfesten på fredag!

Jag ser sååå mycket framemot luciafirande på skolan på fredag. Det blir första luciatåget på vår skola. Historiskt! =)

Jag önskar mig mascara och hårinpackning i julklapp, men den allra, allra bästa julklappen vore om Lenny fick ett jobb! Imorgon kanske han har en jobbintervju inbokad! Håll tummarna!!!

Nästa inlägg blir inlägg 100 och då satsar jag på 3000 besökare!

Kommentarer

Henriette sa…
Qu'il est joli ce blog!
Un amical bonjour de France.
Anonym sa…
Svar; Ja, hoppas min bebis kommer snart, jag orkar inte vänta mera på den! I värsta fall blir jag igångsatt till helgen... Suck... Jag undrar så vad det är för bebis i magen! :D
Kram
Anonym sa…
håller både hela familjens tummar....kramkram
Anonym sa…
Hoppas att ni har det bra. Hur gick det för Lenny på intervjun?
Kram Maria H

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.