Fortsätt till huvudinnehåll

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se:


Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället.

Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se:
  • Caisas resa genom krisen
  • Caisas resa till kärleken
  • Slussvaktarinnan i Töcksfors
Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker.

Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för er som upplever samma som jag gjorde då, som jag skriver.

Jag är utbildad specialpedagog och har träffa många elever med lässvårigheter. Jag skriver för att ni en gång ska få möjlighet att läsa en hel bok.

Det är fantastiskt att det finns människor som läser över tio böcker på 200-300 sidor under en sommar. Jag är inte en av dem. Jag läser långsamt och är jätteglad om jag hinner läsa tre böcker under en sommar. Det har jag snart lyckats med. I sommar har jag läst två böcker och läser den tredje nu. 
Om det hade funnits fler kortromaner hade jag kommit igång tidigare med min läsning och inte börjat läsa flera böcker, men aldrig riktigt kommit in i dem på grund av stress. Jag hoppas och tror att mina kortromaner kan få den som aldrig läst en bok att lyckas läsa en bok. Jag hoppas och tror att mina kortromaner är perfekta för de som levt under stress en längre period och inte kunnat läsa böcker på länge. Jag hoppas och tror att många med lässvårigheter kommer kunna läsa mina böcker. Det viktiga är inte hur snabbt vi läser, utan att vi kan läsa och njuta av att få vara i en annan värld en liten stund.

Önskar er en fin dag!
Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.