Fortsätt till huvudinnehåll

Se målet, ta ett steg i taget och njut längs vägen mot målet

Det är svårt att attrahera in rätt människor i livet, när vi upplever att vi inte duger som vi är. Det är svårt att bjuda in det vi vill ha mer av, när våra tankar om oss själv drar ner oss.
Skalbaggen tar ett steg i taget. Det är en milslång sandstrand och målet är att nå den vita vackra fjädern. Det spelar ingen roll hur många dagar och nätter det tar. Magkänslan säger att målet nås när det är meningen.Skalbaggen jämför sig inte med andra längs vägen. Vet att kroppen duger precis som den är. Njuter av vågorna och sanden, längs vägen mot målet.
Vill du finna dig själv. Känna att du duger precis som du är. Kunna njuta på vägen mot dina mål. Då är min kurs rätt för dig. Varmt välkommen!
Kommentarer

Har kommit underfund med det sent i livet, att "saker och ting" händer när jag är mogen för det. Inte förrän det redan har hänt som jag fattat det. Kan jag tycka är synd nu, men så är väl livet tänker jag. Iaf är jag en sådan person.

Dina ord får mig att fundera. Bra.

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni