söndag 16 december 2018

Vägen fram - del 17 av 24

Jag tar mod till mig och skriver ett brev till Harry på fastande mage. Jag tänder tredje ljuset i min adventsljusstake och börjar skriva.

"Kära Harry!

Jag är levt ensam så länge och det är bara en vecka kvar till julafton.

Jag kladdar över det jag skrivit och knycklar ihop papperet till en liten boll. Att växa genom möten, påminner jag mig själv och börjar om.

"Kära Harry!

Tack för ditt brev! Det är en vecka kvar till julafton. Jag föreslår att vi träffas i affären vid kundkorgarna onsdagen den 19 december klockan 10, så kan vi äta lunch tillsammans. Jag har på mig en blå vinterjacka. Jag hade lika gärna kunnat sända dig ett sms, men det är ju så trevligt med brev. Du får gärna bekräfta att vi ses på den tid och plats jag föreslagit via sms.

Ska bli trevligt att träffa dig.
Kram Margot"

Vad är det jag håller på med? Jag måste lägga det på lådan idag om han ska hinna få det imorgon. Ska jag verkligen posta det? Jag får nästan lite svårt att andas och bestämmer mig för att äta frukost och fundera på saken. Inte ta några förhastade beslut. Ge kärlek eller vara rädd?

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...