Fortsätt till huvudinnehåll

Vägen fram - del 10 av 24

Nu är ni säkert väldigt nyfikna. Jag kommer inte göra er besvikna. Självklart ville jag bli den lycklige vinnaren av Harrys inköpslista. Ni ska veta att jag såg mig omkring denna gång, trots att det var rusning. Den första kundkorg jag fick tag i var den rätta. Jag tänkte ju att han stod där och såg på mig, men jag kunde inte se någon äldre man någonstans.

Jag vågade inte titta på Harrys inköpslista förrän jag kom hem. Det vore ju verkligen inte bra om jag började gapskratta igen och han stod och iakttog mig. Hans handstilen fick mig att förstå att det var hans inköpslista, men när jag kom hem blev jag förvånad.

Det var ingen inköpslista. Det var ett brev till MIG.

"Kära Margot!
Vilken överraskning att jag fick ett sms av dig igår. Jag är ledsen att jag svarade så sent, men jag var på söndagsmiddag hos min son och hade lämnat mobilen hemma. Jag tycker att det är ofint att sitta med mobilen vid bordet, när man blivit bjuden på middag. Nog om det.

Vilket trevligt och annorlunda sätt att mötas på. Tänk att det var just du som hittade min inköpslista. Fantastiskt Margot. Det vore roligt om du ville svara på mitt brev. Jag avslutar med några frågor:
  • Vem ska du fira jul med?
  • Har du lust att äta middag någon dag?
Här är min adress:

Harry Johnsson
Eklandagatan 64C
412 61 GÖTEBORG

Vänliga hälsningar
Harry"

Det här blir en spännande vecka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.