måndag 10 december 2018

Vägen fram - del 10 av 24

Nu är ni säkert väldigt nyfikna. Jag kommer inte göra er besvikna. Självklart ville jag bli den lycklige vinnaren av Harrys inköpslista. Ni ska veta att jag såg mig omkring denna gång, trots att det var rusning. Den första kundkorg jag fick tag i var den rätta. Jag tänkte ju att han stod där och såg på mig, men jag kunde inte se någon äldre man någonstans.

Jag vågade inte titta på Harrys inköpslista förrän jag kom hem. Det vore ju verkligen inte bra om jag började gapskratta igen och han stod och iakttog mig. Hans handstilen fick mig att förstå att det var hans inköpslista, men när jag kom hem blev jag förvånad.

Det var ingen inköpslista. Det var ett brev till MIG.

"Kära Margot!
Vilken överraskning att jag fick ett sms av dig igår. Jag är ledsen att jag svarade så sent, men jag var på söndagsmiddag hos min son och hade lämnat mobilen hemma. Jag tycker att det är ofint att sitta med mobilen vid bordet, när man blivit bjuden på middag. Nog om det.

Vilket trevligt och annorlunda sätt att mötas på. Tänk att det var just du som hittade min inköpslista. Fantastiskt Margot. Det vore roligt om du ville svara på mitt brev. Jag avslutar med några frågor:
  • Vem ska du fira jul med?
  • Har du lust att äta middag någon dag?
Här är min adress:

Harry Johnsson
Eklandagatan 64C
412 61 GÖTEBORG

Vänliga hälsningar
Harry"

Det här blir en spännande vecka!

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...