Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff, 18 februari - inspirationsord: KÄLLARE

När han sa att han bodde i sin mammas källare, så fick Loppan obehagskänslor. Hade hon valt fel kille igen? Det var inte alls konstigt att han bodde hemma. De hade ju inte ens gått ur gymnasiet än. Det var hennes tidigare erfarenheter av källare, som väckte känslor av obehag. Spindlar, lik i garderoben, fukt, mörkt, kallt och dystert.

Efter första kvällen hos Simon hade hennes erfarenheter av källare utökats. Numera visste hon att det fanns källare som var rockiga, varma och mysiga. Till och med spindlarna var söta, men hon låtsades vara rädd för dem. Det funkade. Han tog hennes hand.

Kommentarer

Vilken bra första mening i en berättelse. Väcker nyfikenhet.
Tack Marcia och Ethel! Er feedback betyder så mycket!
Vilken härlig kille. <3

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.