Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 30 - inspirationsord: TÄNKA

Har ni någon gång upplevt att ni inte kan tänka?

Vi människor vill ha kontroll, kontroll över vårt eget liv. Vi planerar och planerar. En del av oss har utvecklat en flexibilitet och klarar av att känna känslan av att ha kontroll, trots att våra planer måste förändras.

Människor som känner att de tappar kontrollen, när deras plan måste ändras, vilka känslor bär de när upplevelsen av att inte kunna tänka tar över deras tankar?


Dagens Skrivpuff

Kommentarer

Iris sa…
Jag tänker direkt att ett ganska obehagligt tillstånd är när man inte hör sina egna tankar. Jag tror att det uppstår vid stress. Intressant skrivet som leder till egna tankar.

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.