Fortsätt till huvudinnehåll

Lycka

Lyckan växer inte på träd. Lyckan finns inte i en snygg möbel. Lyckan finns inte i den perfekta hårfärgen. Lyckan finns inte i önskad viktnedgång/viktuppgång.

Det kan finnas mer lycka i ett stökigt hem med smutsdisk och smutstvätt, än i ett städat hem med glas och koppar i prydliga rader på hyllorna och manglade vita lakan i den nybäddade sängen.

Tider av stress och press, tävling, tävling, tävling, gör något med oss människor. Vi jagar efter lyckan på platser där den inte finns.

Lyckan finns inom oss!

Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.