Fortsätt till huvudinnehåll

Lev ditt liv!

Vi fastnar nog alla i negativa tankar ibland. En del kan vända tankar snabbt, välja en positiv tanke före den negativa. Andra har lite svårare att bryta de negativa tankarna. Jag sökte tips på nätet kring detta ikväll och "trillade" in på en blogg, som talade till mig. På bara några timmar har jag kommit vidare i tankar, som snurrat i negativa banor en tid.

Jag kan varmt rekommendera er att läsa http://livskonstnar.kreativinsikt.se/ Carolina Gårdheims blogg. Vilken fantastisk människa!

Hoppas att du har en fin sommar!
Kram


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.