Fortsätt till huvudinnehåll

Varför inte börja blogga igen?

För 8 månader sedan skrev jag mitt senaste inlägg.

Idag är det dags att börja blogga igen. Denna gång kommer inte längre musiken vara i fokus även om jag såklart fortfarande får sällskap av olika musikstycken som uppfyller en del av min hjärnkapacitet då och då. Musikbidragen är välkomna!

2013 har så här långt varit ett väldigt bra år och jag är säker på att det finns mycket att se framemot även under årets höst- och vintermånader.

Jag känner mig fysiskt och psykiskt stark. Kanske har jag aldrig tidigare känt mig SÅHÄR tillfreds med mig själv och mitt liv. Skön känsla!

Nu lämnar jag soffan och Ipad:en för porträttmålning på vår härliga uteplats!

Skön lördag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.