Fortsätt till huvudinnehåll

Svårt att sluta stressa

Det har inte skett några underverk över sommaren. Jag får fortfarande kämpa med min stress och jag är fortfarande usel på att ta regelbunden paus när jag jobbar.

I höst ska jag öva på att lyssna på min kropp. Bli bättre på att varva ner. Jag kommer gå på kurs en gång i månaden och känner att det är en satsning på mig själv, som kommer vara väldigt betydelsefull för resten av livet. Det är Camilla och Liselotte Örnberg som håller i kursen. De driver företaget Andlig fokus och Camilla är med i "Det okända". Verkligen helt underbara människor!

Imorgon ska jag och Zachary fika på stan med mamma och Örjan! Mysigt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.