Fortsätt till huvudinnehåll

Som ett nytt liv

Under 3-4 års tid har mitt jobb stressat mig mycket i perioder, vilket har påverkat mig negativt såklart. Det svåraste har varit värken. Rygg, nacke och axlar har gjort sig påminda och under de tyngsta veckorna har huvudvärken kommit på tisdag eller onsdag kväll, när jag försökt slappna av. På torsdagen har värken varit så svårt att den orsakat migrän som gjort att jag sovit mig igenom kvällen. Det är tungt att ha det så i längden. Äta, sova, jobba. Det finns ju så otroligt mycket annat i livet. :-)

Jag vet att jag inte är ensam.

Jag älskar mitt jobb. Älskar att jobba. Jag vill jobba med massor med energi, men jag vill även ha massor med energi hemma.

Det är så underbart att känna att jag kanske hittat en lösning på problemet. Jag har ju bara arbetat några veckor efter semestern, men hoppas verkligen att jag ska kunna fortsätta hantera stressen resten av livet. :-) Hoppfull!

Hoppas att mina erfarenheter kan hjälpa andra som befinner sig i en liknande situation. Jag kommer att skriva om hur jag lyckats hantera stressen i min blogg.

Promenad är en del av "medicinen". Den är så viktig att jag sätter punkt här och fortsätter skriva imorgon.

Ha en skön kväll! :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni