onsdag 28 augusti 2013

Positiv energi

Riktigt bra dag! Full av energi! Tänk att det kan skilja så mycket från dag till dag! Sticker ut på en promenad och skriver mer sedan. Tjingeling! :-)

Tillbaka efter promenaden. Skickade MMS till goa människor mamma, Evelina, Cicci, Caisa och Zachary. Himlen i kombination med sjön var sååååå fin!

Upptäckte precis att Karin Nordlander som skrivit "Drömliv - lycklig på riktigt" tillsammans med Kajsa Ingemarsson har ett eget företag. Så spännande! Dyrt, men säkert värt varenda krona! Blir jättenyfiken, men Stockholm känns långt bort. :-)

Tillbaka till boken/ljudboken "Drömliv - lycklig på riktigt". Jag har lyssnat på första CD:n i ljudboken många gånger och hör nya saker hela tiden. Mina tankar reagerar annorlunda på orden, när jag slipper se dem. :-)

När jag lyssnade på ljudboken för första gången var "okey-ackordet" något som fastnade. Författarna menar att många människor lever ett liv som varken är bra eller dåligt och att de vant sig vid det och inte kräver mer av livet.

De menar att alla kan leva lyckligt och med lyckligt menar de inte de lyckokickar vi känner vid få tillfällen i livet, utan att känna lycka varje dag. Fin tanke och jag tycker att jag blivit lyckligare genom att lyssna på boken, jobba med mig själv och min inställning till livet. Prova du också! :-)

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...