fredag 30 mars 2012

Ljus och värme

Vaknade inte med någon textrad på hjärnan från en låt i morse, men har många musikblogginlägg på lager. Är fortfarande sjuk och börjar bli riktigt rastlös. Ska bli kul att gå till jobbet på måndag!

Den strof som sitter bäst från denna låt är:

"Mycket ljus och mycket värme, tro och hopp det får du med dig. Många tårer, tunga stunder är jag rädd för att det blir."

Ljus och värme

Jag har två minnen kopplade till den här låten.

Jag och Maria Henriksson har tillbringat många lördagar på dansbanan, speciellt Hultängen, när vi var barn. Då lärde vi oss många av dessa låtar utantill. Där bland vuxna som tittat för djupt i glaset, lärde vi oss också bugga och vi hade hur kul som helst.

Mitt senaste minne från denna låt är från en fest utanför Borås, då jag fick möjlighet att sjunga den själv, kompad av piano och gitarr. Det bästa på hela kvällen! Älskar att sjunga!

Oj, jag och Maria deltog även på en talangtävling i Håbol. Det hade jag glömt. Maria, kommer du ihåg vad vi sjöng?

Ha en fin dag i solen!
Nu ska jag bli frisk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv ett inlägg! :-)

Anonym sa...

Hej!
Ja, mycket sång och dans har det blivit, tänk va kul vi har haft=)Klart jag kommer ihåg när vi sjöng, hette den Killbacillen eller?
Kommer du ihåg när vi försökte dansa som MC Hammer i U can´t touch this-videon!!?
Kram Maria

Ellinor Wikman sa...

Visste väl att du skulle komma ihåg! Ditt minne är ju grymt bra!

Har ett svagt minne av MC Hammer! :-)

Kram

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...