Fortsätt till huvudinnehåll

Nya tider!

Perfect 147 (115)
Great 54 (36)
Good 52 (41)
Bad 15 (19)
Miss 98 (155)

101 600p (78 400 p)


Dagens danspass!

Känner att mitt fotbollsknä inte vill dansa mer! :P

Jag ska ta en vilodag imorgon och besöka Kärra simhall på torsdag!
Lite mera skonsamt mot knät!

Natti Natti
Kram Kram

Kommentarer

Braa syrran :) Det tar sig! Själv hade jag ett djävulsk jobbigt fotbolls fys pass igår då vi skulle bära varandra på ryggarna mm.. Fys i en timme :O Idag blir det match mot sais och på lördag cup i ed :) Jag älskar dig! <3
Åh, vad kul med match och cup (speciellt när den spelas i ED! :) Jag har äntligen blivit beroende av att träna igen. Mycket bättre än att vara beroende av choklad. Allt detta tack vare er dansmatta! Vilken tur! :)

Hoppas att de kommer och lagar elementet i din lägenhet, så att du får varmt och gott i sovrummet igen!

Älskar dig! <3

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.