tisdag 26 oktober 2010

Mååååla!

Jag vaknade vid 04.00 en morgon förra veckan och hade drömt att jag målade tre äpplen. När jag vaknade låg jag vaken en stund och fortsatte planera hur jag skulle måla äpplena, med vilka färger, med vilken storlek på duken och var den skulle hänga när den blev färdig. Fick massor med inspiration! =)

Idag var jag på Pedagogen hela dagen. Först var vi på en föreläsning om lärandeteorier och som vanligt får jag massor av idéer att ta med mig till jobbet, när jag sitter på föreläsningar om skola och lärande. Önskar att mina kollegor, ALLIHOP, var där på föreläsningen varje gång, så att vi kunde diskutera våra tankar efteråt över en fika.

På eftermiddagen presenterade vi i vår grupp det vi skrivit som vår första uppgift på specialpedagogiska programmet. På rasten pratade jag med kollega och elev på och blev lite uppdaterad. =)

Vi avslutade vid 15.30 och då gick jag till Inex och köpte en ganska stor duk (tillräckligt stor för att vara lite i vägen på spårvagnen)och när jag kom hem började jag måla. Två timmar senare sitter denna tavla på väggen!Det var länge sedan jag målade med olja, så jag är nöjd! Det var underbart att måla igen! Hoppas jag vaknar imorgon med en ny inspiration, nu vill jag måla något annat än äpplen!

Kram

1 kommentar:

Maria Gothnier sa...

Vilken härlig hösttavla!

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...