Fortsätt till huvudinnehåll

Hemskt att helt plötsligt bli negativ en dag

Jag har börjat plugga till specialpedagog på Göteborgs universitet (50 %), samtidigt som jag arbetar (100 %). Igår hade vi, som pluggar, vår andra träff för terminen och jag var helt ur gängorna. Allt var bara sååå jobbigt och jag var såååå negativ i mitt tänkande. Som tur var kan jag dölja det ganska bra, så jag tror inte mina klasskamrater märkte något.

Jag är evig tacksam över att jag har sådana dagar så sällan.

Idag mår jag mycket bättre! Underbart!

Jag har hunnit med både att vara på jobbet och på utbildningen idag! Vi hade APT och fackligt möte på morgonen, som var givande. Sedan hann jag bli fotade för både Elevhälsoteamet och Trygghetsgruppen, innan jag åkte in till stan.

Eftermiddagen bestod av två grymt bra föreläsningar! =)

Kvällen erbjöd trevligt sällskap med Simone.

Hoppas att ni är positiva och glada!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.