Fortsätt till huvudinnehåll

Min underbara familj! - första inlägget - måndag!

I tisdags åkte i till pappa oh han började bygga en dator till Lennys mamma tillika min svärmor. Vi fastnar alltid i databutiken på något sätt och detta beror oftast på att Lenny och pappa delar en genuint dataintresse, också är det mysigt att vara med pappa i hans butik.

Vi var hemma hos mamma, Örjan, Evelina, Patrik, Oscar och Petra vid 19.30 och vid 20.00 kom min bror Daniel och hans dotter Gabriella dit. Daniel arbetar i skogen och skulle vara kring Dals Rostock hela veckan och sov därför hos mamma, medan Gabriella hade lite semester med farmor, fastrar och farbröder.

Här får min skogsarbetande bror Daniel sig ett gott skratt när vår brune bror säger något lustigt. =)Patrik har varit på Peace and Love-festival i Borlänge i en vecka och somnat i solen mer än en gång. Han verkar inte tycka att det han sa var lika kul, som Daniel tyckte! =)Syskonkärlek!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.