torsdag 8 juli 2010

Min underbara familj! - första inlägget - måndag!

I tisdags åkte i till pappa oh han började bygga en dator till Lennys mamma tillika min svärmor. Vi fastnar alltid i databutiken på något sätt och detta beror oftast på att Lenny och pappa delar en genuint dataintresse, också är det mysigt att vara med pappa i hans butik.

Vi var hemma hos mamma, Örjan, Evelina, Patrik, Oscar och Petra vid 19.30 och vid 20.00 kom min bror Daniel och hans dotter Gabriella dit. Daniel arbetar i skogen och skulle vara kring Dals Rostock hela veckan och sov därför hos mamma, medan Gabriella hade lite semester med farmor, fastrar och farbröder.

Här får min skogsarbetande bror Daniel sig ett gott skratt när vår brune bror säger något lustigt. =)Patrik har varit på Peace and Love-festival i Borlänge i en vecka och somnat i solen mer än en gång. Han verkar inte tycka att det han sa var lika kul, som Daniel tyckte! =)Syskonkärlek!

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...