Fortsätt till huvudinnehåll

Här växte jag upp...

Busshållsplatsen - här ha jag och mina syskon väntat på bussen några gånger! :-)

Här syns mitt barndomshem från busskuren.
Det var jag och min syster som åkte ut till vår barndoms skogar och fotograferade på annandag påsk. Det var verkligen skönt att få komma "hem"!

Saknade min hund väldigt mycket under vårt besök. Efter våra promenader brukade jag ta av henne kopplet också satte hon sig vid grusvägens start. Jag räknade ner från tre och sedan tävlade vi ner till trappan. Hon vann alltid och hon tyckte att det var lika kul varje gång. Underbara minnen!

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, där har man tillbringat mycket tid o jag har många fina minnen från Ringstad och din familj=)
Kram Maria H

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.