Fortsätt till huvudinnehåll

After Work och jobbvecka utan elever

Idag har vi After Work. Det blir en lugn kväll för mig eftersom att jag ska skjutsa älsklingen till jobbet kl. 05.50 imorgon. Men snart har han körkort och då kan jag sova ut varje helg om jag vill. Underbart! :-)

Under vecka 7 har våra elever sportlov, så då ska jag passa på att rätta massor, samt planera resten av terminen lite mer noggrannt. Jag ska även passa på att ta en och annan sovmorgon och bara ta det lungt.

Jag funderar även på att börja snickra på en ny hemsida! :-) Vi får se vad som hinns med!

Hoppas att ni får en bra helg!

Jag vill gärna veta vilka som är här inne och läser!

Vore jättekul om ni kunde skriva en rad eller två!

Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.