lördag 23 januari 2010

Vill ha tillbaka min mobil

Köpte ny mobil i somras, mest för att kunna ta mycket kort (8.1 megapixlar), men också för att min gamla bara tar några (enligt mig) få SMS. Jag vill gärna spara många fina SMS från nära och kära, speciellt mamma, lillasyster och älsklingen! De är ofta så fina!

Den nya mobilen tog jättefina bilder och fick rum med massor med SMS, men....den fungerade inte alls bra. Den tappade färg och blev svart/vit lite då och då. Det kunde jag leva med och orkade inte bråka med att skicka in den på Halebop. Men så i mellandagarna gick det inte att prata i den. Det är klart att det är ju det primära med en mobil liksom.

De jag ringde till hörde mig, men jag hörde inte dem. Tyvärr så verkar det inte som om det är så mycket hopp om att det går på garantin trots att jag inte gjort något för att mobilen ska sluta fungera. Problemet är bara att jag inte hittar det papper som ska skickas med mobilen för att Halebop tar emot den och tittar på den. Ja, ja, får väl leta vidare.

Nu vill jag bli frisk!

Hoppas att ni har en bra helg!

Kram Ellinor

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...