Fortsätt till huvudinnehåll

Vill ha tillbaka min mobil

Köpte ny mobil i somras, mest för att kunna ta mycket kort (8.1 megapixlar), men också för att min gamla bara tar några (enligt mig) få SMS. Jag vill gärna spara många fina SMS från nära och kära, speciellt mamma, lillasyster och älsklingen! De är ofta så fina!

Den nya mobilen tog jättefina bilder och fick rum med massor med SMS, men....den fungerade inte alls bra. Den tappade färg och blev svart/vit lite då och då. Det kunde jag leva med och orkade inte bråka med att skicka in den på Halebop. Men så i mellandagarna gick det inte att prata i den. Det är klart att det är ju det primära med en mobil liksom.

De jag ringde till hörde mig, men jag hörde inte dem. Tyvärr så verkar det inte som om det är så mycket hopp om att det går på garantin trots att jag inte gjort något för att mobilen ska sluta fungera. Problemet är bara att jag inte hittar det papper som ska skickas med mobilen för att Halebop tar emot den och tittar på den. Ja, ja, får väl leta vidare.

Nu vill jag bli frisk!

Hoppas att ni har en bra helg!

Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.