Fortsätt till huvudinnehåll

JULSTÄMNING!!

Nu är det verkligen julklappar högt och lågt här hemma. Jag ska göra detta blogginlägg och sedan ska jag packa in de sista julklapparna som jag inhandlat på stan idag. Jag hade tänkte att hinna in till stan innan jag hämtade Lenny från jobbet, men tiden räckte inte till. Jag handlade lite julklappar på Backaplan istället och åkte in till stan när jag hade kört hem Lenny. Jag gick in på Lush och lämnade en julklapp till fina Madde och hamnade mitt i ett härligt julspel vid Kungsportsplatsen.

Jag passade även på att ta en sväng förbi Musikhjälpen på Avenyn, som samlat in 5,7 miljoner kronor för att stoppa malaria.

Nu har jag och Lenny gjort ischoklad.

Vill säga grattis till Linda och Magnus som precis kommit hem med sin lille nyfödde pojke!

Julklapparna var det! ;) Skönt att jag äntligen köpt alla!

Imorgon bär det av till mamma! Hem till julen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.