Fortsätt till huvudinnehåll

Mysig resa

Idag kom vi hem efter att ha varit på resande fot sedan i tisdags. Vi började vår lilla semestertripp med två dagar i Dalsland. Det är alltid lika roligt att träffa alla i min familj. Vi hann även med ett besök hos min moster i Bäckefors. Vi var såklart en tur till pappa i databutiken i Färgelanda. Vi invigde mamma, Örjan, Petra, Oscar och Evelinas gästrum också. Riktigt lyxigt att ha ett eget rum att sova i när man är på besök!

Jag och Evelina passade på att spela kortspelet Dam på kvällen när Lenny och Oscar försökte vinna VM i ishockey på Playstation 2.

I torsdags åkte vi till Karlstad och åt lunch med Patrik. Trevligt! Det blev kebabtallrik för Lenny och Patrik, samt pasta med gorgonzola för mig. Mums! Vi beundrade även brorsans nya TV.

På eftermiddagen åkte vi vidare till Dalarna och Falun. Jag trodde att det skulle bli lite klurigt att hitta hotellet, men det gick finfint. Skönt! Efter incheckning gick vi och bokade och köpte biobiljetter till "Bröllopsfotografen" (21.00) och gick därefter till hotellet igen och vilade.

Filmen var bra, men ibland fastnade skrattet liksom i halsen. Tänk vad många människor som spelar ett spel för att försöka passa in. Hemskt att inte kunna vara sig själv och bli accepterad för dem man är.

Det var så lyxigt att ha gångavstånd till hotellrummet efter bio, som slutade 23.00.

I går var vi på överraskningsresa i Dalarna. Först fick Linda Lärka på Atelje Liva en vit ros, sedan åkte vi med fikabröd och en liten present till Petra i Nås. De blev glatt överraskade. På väg till Petra passade vi på att ta lite foton.


Vi var lite oroliga att Petra inte skulle vara hemma när vi passerat Dala-Floda och kom fram till hennes hus i Nås. Det var ingen hemma, men hon var inte långt borta, som tur var. Här är kort från besöket hos Petra.Jag tror att Nikita står på tå! =)

Vi åkte från Falun till Nås vid fyratiden och passade på att äta lite innan det var dags att köpa biljetter till nästa bio. Igår kväll såg vi "Flickan som lekte med elden". Trodde jag skulle drömma om Lisbets hemska pappa, men jag klarade mig utan mardrömmar. Skönt!

Det har varit underbart med hotellfrukost två dagar i rad. Vi lämnade Falun vid 10.00 imorse och stannade i Karlstad även på hemvägen för att äta lunch med Patrik. Efter lunchen var vi också med honom på en lite shoppingrunda. Han köpte smink till kvällens Halloweenfest. Han lovade att lägga ut bilder på Facebook, så det ska bli spännade att se! =)

Vi har också varit och hälsat på mormor i Bengtsfors idag. Nu är vi hemma igen! Skönt att ha söndagen hemma. Hade varit jobbigt att komma hem imorgon och gå till jobbet direkt dagen efter.

Hoppas att ni har en bra helg!!!!

Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Va mysigt ni verkar haft! En rundtur i sverige. Förstår att de va skönt att komma hem o ha en dag ledig hemma innan jobbet
Anonym sa…
Glömde skriva att det var jag=)
Kramis Maria H

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.