måndag 28 september 2009

Det blev ingen Bokmässa, men fotograferingen var minst lika kul!

Igår hade jag tänkt att jag skulle vara inne i stan redan 09.00 och gå på Bokmässan. Jag skjutsade Lenny till jobbet 06.00 på morgonen och när jag var på väg hem igen (nästan hemma) upptäckte jag att jag inte hade hemnycklarna. Det var bara att vända tillbaka till Sisjön där Lenny jobbar och hämta nycklarna. Efter några mil i bilen var det skönt att komma hem och SOVA, så skönt att när mobilen väckte mig vid 08.00, så ställde jag om den till 10.00 och somnade om.

På förmiddagen provade jag kläder till fotograferingen på The Studio. Vid halvett träffade jag Sabina och Angelica i Nordstan och vi tog följe till The Studio. Vi blev sminkade och stylade och efter mycket väntan blev vi också fotade en och en. Därefter fick vi välja bilder. Jag valde ut två favoriter. Här är en av dem. Dessa "spegelbilder" har blivit ganska populära att använda som profilbild på Facebook. Det är väldigt effektfullt med spegelbilden och ljuset tycker jag. Kul att ha en sådan bild att visa barnbarnen sedan när man är gammal och grå. Ung i sinnet, men rynkig utanpå.Fick ett SMS 03.00 inatt och kunde inte somna om efter det. Det var helt omöjligt, så nu hoppas jag på en god natts sömn.

Sov Gott!

Kram Kram

3 kommentarer:

Linda Linder sa...

Guuuud va fin du är !! Var studio bättre än Model Lab ? KRAM!!

Marie sa...

jättefin bild Elli!!!

Evelina Kinhult sa...

Otroligt fin bild syster ! :) Du är jätte fin!! Kramar <3

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...