lördag 8 augusti 2009

Lilleby med Maria, Marcus och Moa

Igår hämtade jag Maria, Marcus och Moa på Centralen vid halvtio. Vi åkte och handlade lite "strandmat" på Coop Backaplan, därefter åkte vi hem till Säve och gjorde mackor, blandade saft och packade badkläder.

Marcus och Moa, som aldrig badat i saltvatten tidigare, tyckte att vattnet var läskigt till en början, men när vi började fånga små räkor och krabbor så ville de inte åka hem! =)

Vi lämnade stranden efter tre härliga timmar och lite mer färg på kroppen. Vi åkte vidare till Torslanda Torg och åt pizza på Tommy´s pizzeria. Köpte med en pizza hem till Lenny också. Han säger ju inte nej till en pizza. Hehe! Passade även på att gå in på Hemköp och köpa gammaldags vaniljglass.

Här är Moa och Marcus på pizzerian.När vi kom hem vevade Moa ut markisen och vi satte oss på altanen och åt glass med chokladströssel och chokladsås.

Efter glassen fick Maria prova lite Betapet, medan jag, Marcus och Moa spelade UNO, Vilda djur och tränade på roddmaskinen. =)

Vid 18-tiden kom Magnus och hämtade sin familj och de åkte hem till Färgelanda igen!

Tack för en trevlig dag familjen M! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv. Det var väldigt mysigt!
Kram Maria

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...