Fortsätt till huvudinnehåll

Än är det sommar i Säve!!!


Kom precis hem från en promenad! Sommaren tar ju inte slut bara för att semestern tar slut. Vi kommer säkert få några härliga helger och kvällar fram över när vi kan njuta av sol och värme!

Idag har jag jobbat första dagen efter semestern. Vi var bara fem stycken på jobbet, men imorgon är vi full styrka. Ska bli kul att träffa alla igen!

Jag tog en långlunch tillsammans med Eva, Camilla och Leia (så kul att träffa er igen) innan jag åkte tillbaka till jobbet och kopierade scheman.

Tack för en jättegod lunch Eva!!

Camilla, Leia och Eva

Här fixar Eva vaniljvisp till den goda blåbärsbajen!

Efter lunch och efterrätt var det dags för promenad.

Här är jag och Eva.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni