Fortsätt till huvudinnehåll

***Mörkchoklad***

Hej!

Igår var mamma, Örjan, Evelina, Petra, Patrik och Oscar här och åt jordgubbar och glass på vår altan. De åkte hem till Ed vid 18.30. Patrik stannade kvar och gick ut med kompisar i Göteborg.

Patrik och Petra

Idag har vi varit och hälsat på Lennys mamma, som snart ska ut och resa

Vi har också varit inne i stan och vinkat av Patrik på Centralen. Han åkte vidare till Karlstad för att jobba på Clarion Hotel Plaza. Här är han på Gothia invigningen.Ikväll har jag och Lenny sett Bedtime stories och jag har ätit mörkchoklad <3. Gullig film!

Imorgon blir det Gothia med Camilla!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.