Fortsätt till huvudinnehåll

***ModelLab***

Igår var jag och fyra kollegor på ModelLab 17.30-21.00. Vi blev sminkade och fotograferade i en riktig studio. Det var många poser, ombyten och kulisser. Riktigt, riktigt kul!

Monica och Cicci väntar på att bli sminkade:


Linda blir sminkad:


Eva blir sminkad:


Jag och Monica är redo att fotograferas:


Vi hade två olika fotografer. Eva och Monica hade en tjej, jag, Linda och Cicci en annan tjej. De var ganska olika i sitt sätt att vara och sitt sätt att fotografera. Men alla fick vi mycket bra bilder att ta med oss hem!!!

Det var ungefär 60 bilder vi fick titta igenom när fotograferingen var klar. En del foton såg väldigt roliga ut med benen åt olika håll och armarna lika så. Hahaha!

Jag hittade flera bilder som jag tyckte om, men tillslut bestämde jag mig för 5 bilder. Det blev verkligen en helkväll på ModelLab. Cicci och Eva kom direkt från stranden till fotograferingen och var hungriga hela kvällen, så vi gick till SoHo när vi fått våra kort utbrända på CD. Här är några bilder från SoHo.


Tack för en supertrevlig kväll tjejer!

Tack så jättemycket för hjälpen med bilen Linda!

Nu ska jag åka till Aspen och träffa Camilla och Leia! =)

Kramar Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni