lördag 27 juni 2009

***MERA DALSLAND***

I onsdags var det mycket inplanerat! Vi startade dagen med ett besök på Dals-Eds Älgpark. Jag har jättefina bilder på jobbmobilen, men får lägga in dem senare när jag har rätt kabel. Här är i alla fall bilder på Daniel, River och Evelina som tittar på älgarna. Daniel, Emilie, Gabriella och River mötte upp oss för att ta en fika. Evelina och Petra sommarjobbar i Älgparkens café.

Sedan åkte jag vidare till Carro, som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi solade och pratade och solade och pratade. Mys! Här är Carro!

Efter besöket i Långed, där Carro bor, åkte jag vidare till Håverud, via Brudfjället. Här är bilder från Håverud.Där var mormor, mamma, Daniel, Emilie, Gabriella och River. Jag och mamma åkte och köpte familjepizza i Mellerud. Här är mamma på väg in med den i förtältet.

Mormor plockar av bordet för att ge plats åt pizzatallrikar. (I den husvagnen har vi tillbringat många mysiga, varma somrar i Grebbestad!)


Här fikar Daniel, Emilie, River, mormor och mamma.

Gabriella har inte tid att äta bulle för hon är ute och tvättar mammas bil med vattenpistol. =)

Mysig dag!

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...