Fortsätt till huvudinnehåll

Strömstad

I fredags firade vi Lenas 50 års dag i Färgelanda. Sedan åkte vi vidare till Ed och i går åkte jag, Lenny, mamma, Örjan och Evelina till Strömstad!!

EN UNDERBAR HELG I STRÖMSTAD!

Mamma utanför förtältet. Hon stod på golvet som skulle målas nästa dag. =)

Lenny och Örjan åker iväg i mercan för att köpa kall dricka till grillat kött och klyftpotatis MUMS! Lenny har också fått order av mig att köpa trisslotter i morsdagspresent till världens bästa mamma Carina Kinhult. Under tiden som Lenny och Örjan åker in till Strömstad, så går jag och Evelina ner till vattnet.

Evelina är på väg ut till havet för årets första dopp!

Evelina tog tre dopp under helgen i 16 gradigt vatten.

Här är vi på väg till Daftö på kvällen för att äta pizza. Jag och Evelina ska ta ett egokort och Lenny smyger upp bakom oss utan att vi vet om det.

Idag var det ännu en härligt solig dag vid havet!
Hoppas att ni haft en mysig helg!
Kram Kram

Kommentarer

Camilla E sa…
Ni verkar ha haft en härlig helg i det underbara vädret =)

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni