Fortsätt till huvudinnehåll

Ullared - en solig lördag i april!

Igår åkte jag, Linda och Marie till Ullared. Dessa goa människor lärade jag känna när jag sommarjobbade på kollo. Vi lämnade Göteborg 06.00 och var på plats utanför Gekås 07.15. Det var perfekt att vara där så tidigt. Då fanns inga kundvagnar att krocka med och ingen kö till provrummen.

När vi lämnade affären vid 11.30 var det dock svårt att ta sig fram. Kvinnan som stod framför mig i kassan, sa att det kommer 4 till 5 bussar från Danmark till till Ullared varje helgdag.

Vi var hemma i Götet igen vid 14.30 och här är tjejerna förevigade när de står och beundrar de färgglada plagg som Marie köpt till sina barn.

Kommentarer

Linda Linder sa…
Tack för igår :) Härligt att träffas och ROLIGT med Ullared. Jädrans va effektiva vi är :)
KRAM
Marie sa…
Grannen var helt förvånad att jag var hemma så tidigt, kommentaren var..."var det så utplockat".

Vi måste bli bättre på att planera in datum så vi får ihop det och kan träffas oftare..

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni