lördag 18 april 2009

Möhippa & Kortkurs!

Kl. 19:05

I torsdags mötte Kelly upp mig vid Bellevue (en hållplats i närheten av mitt jobb) och vi åkte vidare till Partille och Allum, men hon hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle hitta på! =)

Jag beställde en t-shirt för några veckor sedan med texten: "I <3 Mårten & vi ska gifta oss 2/5".

Skriver mera efter promenaden i solskenet! =)

Kl. 19:57

Så nu är vi tillbaka efter en stärkande promenad! Vi såg en sork och ett rådjur! =)

Nu tillbaka till möhippan och kortkursen.
Jag bad Kelly vänta utanför entrén till Allum under tiden som jag placerade ut lite överraskningar i olika affärer. =) Jättekul! Jag fick hjälp av vänliga expediter på Esprit och Panduro. När allt var ordnat ringde jag Kelly och gav henne första instruktionen. =)

Nu är det dags för glass, banan och Robinson 2009. Skriver mer sedan och lägger in kort från möhippan/kortkursen. =)

Kl. 21.28

Robinson 2009 är precis slut...sammanslagning på gång...

Nu ska jag skriva klart detta inlägg och få med lite foton också.

Kelly gick först till Esprit och där hade jag lämnat t-shirten och instruerat expediten att gömma den bland andra plagg i butiken och ta med Kelly dit, samt sedan be henne att byta om och sätta på sig t-shirten. Expediten tyckte att det var jättekul att få hjälpa till. =)

Kelly ringde mig när hon lämnade butiken och hon fick nästa instruktion. Nu skulle hon ta sig till Panduro och hämta ett paket. Därefter ringde hon igen. Denna gång skulle hon gå till Glitter för att träffa mig. Här är ett kort på henne efter äventyret i affärerna. =)

Jag berättade för Kelly vad som väntade resten av kvällen. Hon är lika tokig i papper som jag, så jag hade bokat in oss på en kortkurs hos Emilia på Papperakademin. Vi var ute i god tid, så vi satte oss i solen på Kyrktorget en stund innan vi gick till Pappersakademin.

Jag kan verkligen rekommendera Emilias kortkurs. Vi började med att tillverka ett avlångt kort med gråa, vita och svarta färger. Vi stansade även ut fjärilar och blommor från färgade papper. Kelly valde blommor och jag valde fjärilar. Jättekul!

Här finns kursledaren Emilia, som äger Pappersakademin med på bild. Ni ser hur hon hälsat oss välkomna på whiteboarden och hon har även gjort reklam för min blogg! Tack Emilia! Bredvid mig sitter Kelly i sin fina t-shirt. Hon pysslar för fullt. Just på detta kort klipper hon till dubbelhäftande tejp. På bilden ser ni också hennes kort med blommor på (som är lite gömt av en påse).

Här är mitt kort med de fina fjärilarna! Jag skulle ha gjort en mall så att jag kan göra fler, trots att jag inte har stansen.


Vi gjorde ytterligare fyra kort i olika storlekar och med olika tekniker och material. Du kan se och läsa mer om dessa kort på min andra blogg "In this scrapbookingworld". Kortkursen var hur kul och inspirerande som helst!

En mycket lyckad kväll!

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...