söndag 26 april 2009

Äntligen är gräsmattan klippt!

Den här helgen har jag varit ute i trädgården hur mycket som helst, ändå har jag en hel del kvar att rensa och vår trädgård är inte stor...jag måste vara långsam...

Det känns faktiskt skönt att det är jobb imorgon, så att jag får vila lite ifrån trädgårdsarbetet.

Hela förra sommaren kämpade vi med en handdriven gräsklippare och det är inte det ultimata när man har en gräsmatta full av mossa. Därför var det så gott att få klippa gräsmattan med grannens nyinköpta lilla bensindrivna gräsklippare. Det var ungefär lite tungt (vi har en slänt i trädgården), men tog bara en bråkdel av den tid vi brukar lägga ner.

I helgen har jag även skjutsat Lenny till jobbet, upp halv sex lördag och söndag. Nästa helg är han ledig och då ska vi åka till min lillasyster i Ed, sedan vidare till Lennys storasyster i Dalarna och därefter på bröllop i Rockelstad, som ligger mellan Eskilstuna och Nyköping. Då ska Kelly och Mårten vigas vid en sjö vid Rockelstad slott. Mysigt!

Det är ju himla lyxigt att bara arbeta 4 dagar denna vecka!

Nu ska jag pyssla lite! Visar kanske något pyssel i min andra blogg senare ikväll!

Må gott!

Kram Ellinor

3 kommentarer:

Camilla Ebefors sa...

Hej =) Nu har jag lästa vad du gjort i helgen. Värsta duktiga trädgårdsarbetaren har du varit! Man blir ju extra sugen på det när det är sånt här väder. Synd du inte kunde komma till oss men det får vi ta snart :) jag får ta mig ut till dig tror jag och kolla in din trädgård =)
kram Camilla och Leia

Angelica sa...

Hej Elli.

Skall jag plocka upp dig på vägen den 16:e? Kommer inte ihåg vilken tid vi skulle vara där men det är ju ett tag kvar. Tänk på det och hör av dig, det är ingen omväg för min del. Nackdelen är om du vill hem tidigare eller senare än mig....men det går ju att lösa det med.

Malin sa...

Åh, jag kom just på att jag glömt svara på din kommentar! :P
Vi har fått ett ja på lägenheten, som du säkert läst på min blogg! och när vi slyttar är inte riktigt bestämt än. Dom som äger lägenheten nu måste bygga ut sitt hus innan dom kan lämna lägenheten till oss. vi hoppas på augusti! :)

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...