Fortsätt till huvudinnehåll

Scrapbookingmässa

Jag skulle egentligen inte gå på scrapbookingmässan, men jag kunde inte låta bli. Jättekul!

Igår gjorde jag två kort med mina nyinköpta saker. Här är ett av korten. Jag var ju bara tvungen att köpa embossingpulver på mässan. Jag köpte färgen koppar och hjärtat som är högst upp på gratulationskortet nedan är embossat. På mässan köpte jag även bandet som pryder kortet.


Vi hade även pappa och Lena på besök igår. De hade köpt en massa lotter till Lenny i födelsedagspresent, så efter glasstårtan gnuggade vi dem tillsammans. Lenny vann sammanlagt 105 kr på lotterna. Jag tycker att det är jättekul med lotter, men nu var det ett tag sedan jag köpte några. Kul att det blev lite vinst!

I går åkte mamma, Örjan, Evelina, Mattias och Oscar till Kvittfjäll i Norge för att åka skidor. Hoppas att de kommer att få kanonväder hela veckan!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni