Fortsätt till huvudinnehåll

Helg!

Här kommer en bild från mina scrapbookingsidor, som jag gjorde hos Emilia på Pappersakademin, Allum, Partille i torsdags.

Jag ska skriva en text på den tomma ytan på det orangefärgade papperet, sedan är den klar. Igår kväll provade jag även att göra lite kort. Kanske lägger in en bild på korten ikäll. Jag använde mig bland annat av en stämpel som jag målade, när jag och Marie var i Floda på kurs för några veckor sedan.

Ha en skön lördag!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Linda Linder sa…
hej vännen :)
Lust att komma och se melodifestivalen hos oss nästa helg?
KRAM
Marie sa…
kan vi inte boka en dag för pyssel?

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.