söndag 1 mars 2009

Bokrelationer

Nu har Linda antagit min utmaning och lyckats mycket bra med sina sju sanningar om sig själv. Det var speciellt en punkt som jag fastnade för. Jag citerar den här nedan:

"Jag älskar att läsa. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden. Böcker är fyllda med okända världar, nya kunskaper, livsöden, känslor....allt inom räckhåll på bussen, i väntrummet, i soffan. Härligt det är att börja på en ny bok. Någon sa en gång "Att läsa en roman är som att inleda ett förhållande."
Linda Nilsson

Jag har precis tagit ut skilsmässa med en bok och jag saknar den så mycket. Haha, jag till och med drömmer om den på nätterna. Det var verkligen ett förhållande som jag inte ville skulle ta slut. Det som var så bra var att jag visste att det var en trilogi jag läste. Till min fasa upptäckte jag dock att de två andra böckerna inte översatts till svenska ännu.

Det var tur i oturen för jag ska läsa en skönlitterär bok i min utbildning och den hade det ju verkligen varit svårt att ägna tid åt om jag skulle fortsätta mitt förhållande med Nora Roberts karaktärer: Stella, Roz och Logan.

Gillar du relationer, kärlek, föräldrarskap och andevärlden, så ska du läsa: Blå dahlia av Nora Roberts. Jag är avundsjuk på alla som har den boken framför sig.

Kram Kram

2 kommentarer:

Marie sa...

Freddo kommenterade detta inlägg "Elli måste börja skära ner på rödvinet" =)

kramkram

Ellinor Wikman sa...

Hahaha!! Han kan aldrig ha läst en RIKTIGT bra bok!

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...