Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrelationer

Nu har Linda antagit min utmaning och lyckats mycket bra med sina sju sanningar om sig själv. Det var speciellt en punkt som jag fastnade för. Jag citerar den här nedan:

"Jag älskar att läsa. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden. Böcker är fyllda med okända världar, nya kunskaper, livsöden, känslor....allt inom räckhåll på bussen, i väntrummet, i soffan. Härligt det är att börja på en ny bok. Någon sa en gång "Att läsa en roman är som att inleda ett förhållande."
Linda Nilsson

Jag har precis tagit ut skilsmässa med en bok och jag saknar den så mycket. Haha, jag till och med drömmer om den på nätterna. Det var verkligen ett förhållande som jag inte ville skulle ta slut. Det som var så bra var att jag visste att det var en trilogi jag läste. Till min fasa upptäckte jag dock att de två andra böckerna inte översatts till svenska ännu.

Det var tur i oturen för jag ska läsa en skönlitterär bok i min utbildning och den hade det ju verkligen varit svårt att ägna tid åt om jag skulle fortsätta mitt förhållande med Nora Roberts karaktärer: Stella, Roz och Logan.

Gillar du relationer, kärlek, föräldrarskap och andevärlden, så ska du läsa: Blå dahlia av Nora Roberts. Jag är avundsjuk på alla som har den boken framför sig.

Kram Kram

Kommentarer

Marie sa…
Freddo kommenterade detta inlägg "Elli måste börja skära ner på rödvinet" =)

kramkram
Hahaha!! Han kan aldrig ha läst en RIKTIGT bra bok!

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.