fredag 13 februari 2009

Nu minns jag hur fin vintern kan vara!!

Det har varit fantastiskt väder i Dals-Ed (och säkert på andra platser i Sverige också), de senaste dagarna! Jag tog en promenad igår för att njuta, ta foton och köpa alla hjärtans dag-kort! Märkte dock att jag bott i Göteborg alldeles för längre, då jag blev förvånad att postlådorna töms kl. 17.00 i Ed. Jag som tyckte att jag var ute i god tid när jag skulle posta mina alla hjärtans dag-kort kl. 17.50.

Här är några av korten jag tog på promenaden!Jag har umgåtts med mamma, Örjan, Evelina, Oscar, Emelie, Emilie, Gabriella, River, Hanna, Jonathan och mormor. Mysigt!

Jag har även hunnit plugga lite då alla var i skolan eller på jobbet igår torsdag. Igår kväll fick mamma prova på scrapbooking. Vi gjorde ett uppslag med foton på mormor.

Idag hade mormor med sig massor med foton från när vi Kinhultare var små. Jättekul! Det var flera foton jag aldrig sett!

Nu ska jag krama Lenny! Han ska jobba hela helgen så han behöver många kramar!

Grattis på födelsedagen Emilie!

Jag önskar alla en mysig alla hjärtans dag imorgon!

Kram Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina bilder! Förresten så är du utmanad! Kolla in min blogg så får du se!

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...