Fortsätt till huvudinnehåll

Nu minns jag hur fin vintern kan vara!!

Det har varit fantastiskt väder i Dals-Ed (och säkert på andra platser i Sverige också), de senaste dagarna! Jag tog en promenad igår för att njuta, ta foton och köpa alla hjärtans dag-kort! Märkte dock att jag bott i Göteborg alldeles för längre, då jag blev förvånad att postlådorna töms kl. 17.00 i Ed. Jag som tyckte att jag var ute i god tid när jag skulle posta mina alla hjärtans dag-kort kl. 17.50.

Här är några av korten jag tog på promenaden!Jag har umgåtts med mamma, Örjan, Evelina, Oscar, Emelie, Emilie, Gabriella, River, Hanna, Jonathan och mormor. Mysigt!

Jag har även hunnit plugga lite då alla var i skolan eller på jobbet igår torsdag. Igår kväll fick mamma prova på scrapbooking. Vi gjorde ett uppslag med foton på mormor.

Idag hade mormor med sig massor med foton från när vi Kinhultare var små. Jättekul! Det var flera foton jag aldrig sett!

Nu ska jag krama Lenny! Han ska jobba hela helgen så han behöver många kramar!

Grattis på födelsedagen Emilie!

Jag önskar alla en mysig alla hjärtans dag imorgon!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Fina bilder! Förresten så är du utmanad! Kolla in min blogg så får du se!

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.