Fortsätt till huvudinnehåll

Lördag!

Jag och Camilla fick 6 rätt på Stryktipset. Det var en svår omgång tycker jag. Vi avancerade iallafall från 5:e till 4:e plats i vår tipsliga på jobbet!

Som vanligt var det blandad kvalitet på bidragen i Melodifestivalen! Jag ska gå in och kika på nästa veckas tävlande när jag publicerat detta inlägg!

Jag har även hunnit med lite scrapbooking ikväll!

Denna gång blev det en lite annorlunda scrapbookingsida. Tidigare har jag scrappat uppslag. Det vill säga gjort två liknande sidor samtidigt. Ikväll blev det JULAFTON-TEMA med endast en sida, eftersom att den ska vara först i ett album. Dessutom finns det även ett kuvert på sidan. I det finns utkast från våra julaftnar som barn hämtat från mina dagböcker.

Kvällens bästa var att jag fick kontakt med en vän från gymnasietiden i Åmål! Det visade sig att hon bor i Göteborg!!

Sov Gott!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.