Fortsätt till huvudinnehåll

4000 besökare

Kul att det är så många som besöker bloggen! Nu har jag haft över 4000 besökare. Tänk om alla skulle lämna ett spår i bloggen genom att skriva något, då skulle jag ha mycket att läsa. =)

Nu kollar jag, Lenny, Oscar, Evelina och Mattias på reprisen av Let´s dance. Vi var ju och bowlade i fredags, så vi missade det. Det var jättekul att bowla. Det är verkligen ett lyft för Ed att få en ny bowlinghall.

Vi hoppades att Melodifestivalens repris skulle visas idag också, men det visas imorgon KLOCKAN TVÅ PÅ DAGEN. Så det är bara mamma och Oscar som kan se den av oss här, för de har sportlov nu.

Vi var på ett jättetrevligt 60-års kalas igår!

Ha en bra dag!

Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.