Fortsätt till huvudinnehåll

14:00

Det tog 1,5 timma att skriva klart inlämningsuppgiften. Det tar inte så lång tid när jag väl sätter mig ner och koncentrerar mig på uppgiften. Det svåra är att komma dit och låta bli att göra en massa andra saker, som gör att uppgiften skjuts på framtiden. Jätteskönt att ha den klar!

Nu har jag massor med tid för andra roliga och nödvändiga saker!

Roliga saker: stryktipset, scrapbooking, promenad, roddmaskinspass och Melodifestival

Nödvändiga saker: slänga skräp, diska, tvätta, bädda med rena lakan i sängarna och dammsuga.

Ha en fin lördag!

Kommentarer

Anonym sa…
Hittade inte något gästrum eller dyl så jag skriver här istället! Jo, jag såg dina favoritfilmer och undrar om du sett Love Actually? Riktig må bra-film! =).
Vi ses på fredag!

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.