Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken färg?

Jag köpte fäg på Rusta i söndags och började måla den röda väggen vit. När vi flyttade in här, så hade jag skrivit "det röda rummet" på de lådor som innehöll böcker, som skulle vara i bokhyllan.

Det är så skönt att kunna sitta och titta på TV utan att snegla på bokhyllan och bli uppmärksam på att en bok står konstigt. Jag längtade efter att få flytta så att bokhyllan kunde få ett eget rum. Det enda som är negativt med det är att jag sällan kikar i mina böcker numera.

Men nu tillbaka till färgen. Jag började måla väggen vit, som sagt. Igår målade jag väggen en gång till och nu är det inte mycket av det röda som lyser igenom längre. Men det blir ganska trist med helvitt på den ena väggen och solgult på de tre andra. Vilken färg tror ni skulle passa? Jag skulle vilja ha en ljus färg. Har sett att det finns champange, äggskal, sidengul, savann...

Vad tror ni skulle passa?

Kram Kram

Kommentarer

Marie sa…
Jag hade behållt väggen vit och köpt stickers. finns ju särskilda som inte skadar tapet eller färg och gjort lite mönster. ikea har blandannat.

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.