Fortsätt till huvudinnehåll

Mycket bättre!

Idag mår jag mycket bättre! Det var igår som jag åkte på några törnar på jobbet och gick hem med fruktansvärd huvudvärk och nacksmärtor. Idag har allt rett ut sig! Så skönt!

De är verkligen hur snabba som helst på POSTFOTO.se! =)

Jag beställde foton i söndags och idag låg de i postlådan. Jag hade hoppats att jag skulle få dem innan torsdag för jag ska ta med mig några foton till scrapbooking- kursen, som börjar kl 19.

Kursledaren ville veta tema på mina foton, så att hon kunde förbereda papper och annat som skulle passa. Mitt tema är kärlek! Jag ska ta med bilder från olika resor. Två bilder från varje resa. En bild på mig och Lenny och en bild på resmålet. Det ska bli jättespännande att se vad jag får lära mig!

Lovar att lägga ut ett smakprov från min första kurs! =)

Här är bilder på mormor och hennes barnbarnsbarn, som jag framkallat.


Så fina!!!

Kommentarer

Marie sa…
ser fram emot att se dina alster från scrapbookingen...fick några av mina beställda papper idag...sugen på att greja men har inte riktigt tid just nu.

vi har bokat in och ska gå på stämpel och scrap mässan den 8 mars om du vill gå med.

kramkram
Jag hade jättegärna gått med 8 mars, men jag tror att vi är i Dalsland då. Får passa på när jag och Lenny är lediga samtidigt. Han jobbar ju varannan helg nu.

Va kul det ska bli att träffas på lördag!!

Kramar
Anonym sa…
Vad skönt att det är bättre nu. Aldrig roligt när det är hårt på jobbet. Det är svårt att dra sig undan och vara för sig själv. Ha det bra!
//Maria
Anonym sa…
Säg bara till om de blir mer "problems" så fixar ja de vettu!!
kram
//Din Bror

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.