Fortsätt till huvudinnehåll

Helg! Mysigt!

Idag ska vi spela för lite pengar på fotbollslag, hockeylag och hästar som vi hoppas kommer skrälla. Hehe, det vill säga vinna fast ingen trodde det!

Vi spelar inte ofta och aldrig för mycket pengar, men det är väldigt kul att spela. Om vi aldrig spelar kommer vi heller aldrig att vinna!

Denna vecka har jag börjat jobba och på måndag är det dags för Lenny att börja på sitt nya jobb! Så spännande! Jag hoppas att han kommer trivas som fisken i vattnet!

Nu åker vi och spelar!

Skriver på bloggen senare och meddelar hur det gått med vårt tippande!

Förmodligen inga vinster, men det är spännande så länge det varar!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.