söndag 25 januari 2009

Fixat i sovrummet!

Just nu snurrar det in tvätt i tvättmaskinen med ett spännande sköljmedel! =) Köpte Comfort på ÖB idag med doften vanilj och viol. Intressant! Hoppas kläderna kommer lukta gott.

Idag har jag skruvat ihop sängborden från IKEA. Så gott att slippa pallarna som vi haft som sängbord tidigare. Nu ligger våra böcker där på sängborden och väntar på att vi ska gå och lägga oss och läsa dem!

Min sida!! Här ligger Nora Roberts "Blå Dahlia" och väntar! =)Häromdagen kom ju gardinerna jag beställt från Ellos. Det är panellängder vid namn Tilde, 70% rabatt, så de kostade 39 kr. Köpte ett par till datarummet och ett par till rummet som jag målar i just nu. Så här kommer bild på gardinerna i datarummet. Det får bli en bild på de i det andra rummet när jag målat klar där.Just det höll nästa på att glömma att jag smyckat väggen i sovrummet med stenar också! Kul att få upp lite på väggarna. Det är ju verkligen på tiden. Vi har ju bott här i ett år nu! =)Denna vecka går Lenny på sitt ordinarie schema, så på tisdag kommer han att gå upp kl 04.00, usch, vad tidigt...Som tur är så är inte Lenny så sömnberoende som jag. Jag behöver minst 7 timmar sömn. Lenny klarar sig bra med 5 timmar. Det är verkligen underbart att han har jobb och att han trivs så bra!!

Ha en bra söndags kväll! Och en bra start på veckan!!

Kramar Ellinor

1 kommentar:

Linda Linder sa...

Va fint det har blivit :) Det är verkligen kul att inreda! Ses på lördag:)
KRAMAR

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...