Fortsätt till huvudinnehåll

Fixat i sovrummet!

Just nu snurrar det in tvätt i tvättmaskinen med ett spännande sköljmedel! =) Köpte Comfort på ÖB idag med doften vanilj och viol. Intressant! Hoppas kläderna kommer lukta gott.

Idag har jag skruvat ihop sängborden från IKEA. Så gott att slippa pallarna som vi haft som sängbord tidigare. Nu ligger våra böcker där på sängborden och väntar på att vi ska gå och lägga oss och läsa dem!

Min sida!! Här ligger Nora Roberts "Blå Dahlia" och väntar! =)Häromdagen kom ju gardinerna jag beställt från Ellos. Det är panellängder vid namn Tilde, 70% rabatt, så de kostade 39 kr. Köpte ett par till datarummet och ett par till rummet som jag målar i just nu. Så här kommer bild på gardinerna i datarummet. Det får bli en bild på de i det andra rummet när jag målat klar där.Just det höll nästa på att glömma att jag smyckat väggen i sovrummet med stenar också! Kul att få upp lite på väggarna. Det är ju verkligen på tiden. Vi har ju bott här i ett år nu! =)Denna vecka går Lenny på sitt ordinarie schema, så på tisdag kommer han att gå upp kl 04.00, usch, vad tidigt...Som tur är så är inte Lenny så sömnberoende som jag. Jag behöver minst 7 timmar sömn. Lenny klarar sig bra med 5 timmar. Det är verkligen underbart att han har jobb och att han trivs så bra!!

Ha en bra söndags kväll! Och en bra start på veckan!!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Linda Linder sa…
Va fint det har blivit :) Det är verkligen kul att inreda! Ses på lördag:)
KRAMAR

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.