Fortsätt till huvudinnehåll

Snart är det julafton!

Vet ännu inte om vår bästa julklapp lurar runt hörnet, men vi hoppas MASSOR! Lenny ska på ytterligare en anställningsintervju på torsdag.

Nu är absolut alla julklappar köpta. Det är bara några få kvar att packa in. Men jag gillar att slå in julklappar, så jag sparar det till helgen, så att jag har något mysigt och juligt att se framemot.

Jag har fått tre julkort hittills. Igår satte jag upp vita papper på vår vita garderob i hallen och nu sätter jag upp alla julkort vi får där. Mysigt!

Imorgon ska jag och Camilla åka och fika hos Linnéa efter jobbet!

På torsdag ska jag jobba över.

På fredag börjar jullovet och jag ska besiktiga bilen. Hoppas att jag inte behöver återbesiktiga den. Att den bara går igenom - tjoff!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Gick bilen igenom besiktningen?
Hoppas du får ett skönt jullov och ha en trevlig helg.
Tack för julkortet förresten.
Kram Maria H
Hej Maria!

Ja, bilen gick igenom besiktningen, så skönt!

Jag hoppas så att Lenny får ett positivt besked ang. jobbet på måndag.

Hoppas att ni får en bra jul och nyår!

Kram Ellinor

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.