Fortsätt till huvudinnehåll

Snart ett år!

Nu har vi snart bott här i Brunstorps By i 1 år.

Lite nostalgi från Eketrägatan och vår gamla lägenhet:

Det var underbart att ha det här stora fina trädet precis utanför vardagsrumsfönstret och sovrumsfönstret, men jag saknade sååå att bara kunna gå ut, utan att behöva gå ner för en massa trappor. Och det kan jag NU!

Det här fönstret tyckte jag jättemycket om i lägenheten! Nu har vi massor med fönster i vårt nya boende! =) På bilden ser ni det stora fina trädet på sommaren!

Det var framför allt på sommaren längtade jag ut till solen och packade med mig: något att sitta på, vatten, något att läsa m.m. och gick sedan tre trappor ner och runt hyreshuset ut på gräsmattan. Sommaren 2008 har jag bara gått ut och satt mig på vår veranda. Underbart!


Vi gjorde verkligen rätt som flyttade hit!

Idag har jag och Lenny varit ute på promenad! Vi promenerade till Matbiten och käkade pizza och sedan promenerade vi hem igen!

Dags att äta lite kvällsmat och tända ljus!

Mys!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.